vineri, 5 iulie 2013

NOTD:FAST TIME TEAL!

              Fast time teal...indeed! Este vorba despre oja din gama SPEED DRY-AVON.
              Am auzit fel si fel de opinii despre ojele AVON...unele bune...altele mai putin bune...si altele de-a dreptul..."de speriat" putem spune.:))
              Ei bine...in aceasta postare as vrea sa impartasesc opinia mea personala.
              Cum  ma dau in vant dupa nuantele de turqoise/ vernil....pur si simplu nu am putut sa rezist sa nu "adopt" aceasta oja care statea singura si stinghera in catalogul AVON...:))
            Si acum sa trecem la lucruri serioase...:)
             -Formula ojei este destul de groasa...probabil are cateva "ingrediente"in plus fata de o oja normala...intrucat ajuta la uscarea mai rapida a acesteia. Tin sa mentionez totusi ca fluiditatea acesteia nu este deranjanta deloc!
            - Ca si opacitate...un singur strat arata cat de cat ok....dar pentru a obtine culoarea din sticluta, este nevoie  de 2 straturi.
           - Intr-adevar  oja are o uscare foarte rapida in 30 de secunde...este uscata...dar eu de obicei astept maxim un minut...ca sa fiu sigura:))
           - Dupa uscare oja are un aspect lucios, iar fara un topcoat ar putea tine pana la 4-5 zile fara probleme. Cu un topcoat...ceea ce si recomand...si inainte de aplicarea ojei cat si dupa...oja poate sa reziste pe unghii o saptamana intreaga..poate chiar mai mult...asta daca nu va plictisiti! :))
            In concluzie...imi place aceasta oja...si chiar sunt hotarata sa mai achizitionez cateva  nuante...au o varietate destul de mare...!
            Asadar...in speranta ca nu v-am plictisit prea tare, va las cu niste poze! :)


   P.S:  Am reusit  sa fac poze doar la acest design...dar am sa pun si un look cu unghia complet facuta cu aceasta oja...just ask! :)

 

         
 
 
 
 
P.S**: Am uitat sa mentionez un lucru destul de important! (se vede ca sunt incepatoare!:">): Pretul ojei variaza in functie de catalog : de la:9,99- maxim 20 lei :)
 
 
 
 O zi frumoasa va doresc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu